МАЯМИ     Първата ракета на България Григор Димитров ще

...
МАЯМИ     Първата ракета на България Григор Димитров ще
Коментари Харесай

Къде можете да гледате мача на Григор в Маями

МАЯМИ

 

 

Първата ракета на България Григор Димитров ще премери сили с левичаря от Германия Максимилиан Мартерер в първия си мач на шампионата от серията “Мастърс ” в Маями тази година. Срещата е от втория кръг, защото поставеният под №3 Димитров пропуща първия кръг по право. Мачът е финален от програмата на корт Grandstand и стартира най-рано в 23,00 часа българско време. Непосредствено преди дуела на българина, на корта ще излязат Джон Иснър и Иржи Весели.

Можете да гледате мача на Димитров и по следните малките екрани: Tennis TV, Tennis Channel, SuperTennis, Sky Sports, RDS, iQiyi, CYTA, MTV, Sky Italia, NHK, Astro, Fox Sports, ESPN International, Digisport, Supersport, Sportscast, Truevisions и Мтел.

Българинът и германецът не са се срещали между тях до момента. 22-годишният Мартерер е №73 в международната класация сега и няма финали в шампионати от ATP в кариерата си до момента.

При триумф против Мартерер, хасковлията ще има за противник в идната фаза спечелилия от френския конфликт сред Ришар Гаске (№30) и Жереми Шарди./Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР